Hoppa till sidans innehåll

Kick-off 7 april

29 MAR 2019 19:07
Söndag 7 april mellan klockan 14-17 i Trollacenter (ishallen) i Glimåkra.
  • Skapad: 29 MAR 2019 19:07

Tävlingsledaren Henrik Larsson skriver;

Med exakt en månad kvar till dagen D är det dags för möten både för samtliga funktionärer och för tävlingsledningen.

Vi är medvetna om att det är kort tid till Kickoffen den 7 april, men vi vet också att många haft koll på datumet även om den formella inbjudan inte kommer förrän nu. Vi ber er därför att skyndsamt skicka denna inbjudan vidare till alla de funktionärer som är knutna till ert respektive block.

Även samarbetsföreningar ska informeras och det är bra om deras funktionärer också kan medverka, eller åtminstone ett antal nyckelpersoner från deras sida.

Ni ser upplägget för eftermiddagen i inbjudan. Vi Tävlingsledare håller alltså en allmän information i inledningen där vi pratar om Tiomila generellt, arenans upplägg, funktionärsparkering, funktionärsfika och måltider, viloplats, funktionärsguide, västar mm.

Därefter lämnar vi över till er blockchefer och vill att ni tar informationen kring era respektive funktioner. Då är det lämpligt att diskutera era utrymmen på arenan, tidsscheman, överlämnande till nästa skift mm.

Under eftermiddagen kommer Första hjälpen-funktionen med Anki i spetsen att erbjuda HLR-utbildning. Detta riktar sig primärt mot kontrollvakterna. Martin Thygesson från Malmbergs Gastro kommer att hålla i information om livsmedelshantering för de som ska jobba med marka och servering. Vi kommer också att hålla en kort utbildning i miljöhantering för de som ska jobba med den biten.

Inbjudan

OK Vilse 87 informerar;
Vi hoppas att alla våra funktionärer har fått info om vilken funktionärsuppgift man har tilldelats. Tyvärr har inte alla fått veta sina tidspass i skrivande stund. Det ska vi försöka få till oss innan vi åker till kick-offen den 7 april. Fundera gärna kring frågor som är viktiga för din funktionärsuppgift så kan du ställa dessa frågor nästkommande helg!

Vi har gemensam avfärd till Glimåkra 7 april kl. 13:15 från Södras parkering i Olofström. Åk gärna tillsammans med Vilsemedlemmar som har samma tidsprogram så blir hemresetiderna/logistiken optimal också!

Samlingsplats Glimåkra

Skribent: Thomas Henmyr
Epost: Adressen Gömd

 

Hitta oss på Facebook:

 

 

 

Våra sponsorer är:

Ofm-kraft

Solect-power_200_2

Holje-plåt

Postadress:
OK Vilse 87 - Orientering
c/o Kerstin Tjernlund, Hemsjövägen 13
29374 Kyrkhult

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info