Hoppa till sidans innehåll
Foto: Thomas Henmyr

WORLD MAZE Orienteering

26 MAJ 2020 00:01
Världsomspännande orienteringstävling i sprintlabyrint. Lördag 30 maj är tävlingen öppen mellan kl.10-14. OK Vilse 87 bygger en sprintlabyrint i Sporrakulla som vi tävlar i efter ungdomsträningen på samma plats.
  • Uppdaterad: 26 MAJ 2020 00:01

OK Vilse 87 har anmält klubben för att våra ungdomar ska kunna tävla med hela orienteringsklotet och har chans till att vinna fina priser.

Vi åker gemensamt kl.09:50 från Södras parkering i Olofström.
Om du kommer från annan geografisk riktning så kör man till Sporrakulla som är beläget några km öster om Sibbhult. Aktiviteterna avslutas senast 12:30. Ta med kläder för väder, orienterings/löparskor överdragskläder, sportidentpinne, kompass och egen fika.

OL-träningen startar 10:30, FK Göingarna startar 10:00. Det finns vit, gul, orange och lila bana att välja på. Ta med en sportidentpinne alternativt kan du få låna en på plats. Efter OL-träningen kan man träningslöpa i sprintlabyrinten som ligger i anslutning till målet. När alla har tränat på övningsbanorna så startar tävlingen med tävlingsbanan som är frivilligt deltagande så man kan bestämma sig på plats.

Saxat från PM;
"Maze Race” (orange bana) läggs ut på Eventor fredag 29 maj, senast kl 15:00Maze Race kan man bara springa EN gång! Banan består av 13 kontroller, banlängd 130 m, och bästa vägval är 210 m.

PM

All info Eventor

Skribent: Thomas Henmyr
E-post: Adressen Gömd

 

Hitta oss på Facebook:

 

 

 

Våra sponsorer är:

Ofm-kraft

Holje-plåt

Postadress:
OK Vilse 87 - Orientering
c/o Kerstin Tjernlund, Hemsjövägen 13
29374 Kyrkhult

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info