Hoppa till sidans innehåll

Tack!

28 MAJ 2020 09:52
Ett stort TACK till alla härliga ungdomar och föräldrar som har varit med på vårens Vilse-cup! Ett lika stort TACK till alla funktionärer som glatt har ställt upp, de flesta alla tre gångerna! Klicka på Läs mer så får du veta hur du hittar resultat.
  • Uppdaterad: 28 MAJ 2020 09:52

Resultaten från gårdagens tävling finns i Eventor. När det gäller Inskolningsklassen följer vi Svenska Orienteringsförbundets rekommendation om att inga tider ska visas.

Den långa vägen till resultaten i Eventor är via Vilses hemsida www.vilse87.se: Välj Anmälan i toppmenyn, klicka sedan på Tävlingskalender till vänster i gula menyn. Sen trycker du på pilen till höger om "Nationella och distriktstävlingar" och väljer det andra alternativet "Alla tävlingar (inkl. när- och klubbtävlingar)". Om du inte vill leta bland så många tävlingar kan du också ändra "Alla distrikt" i nästa valruta till "Blekinge". Leta upp tävlingen i listan och klicka på tävlingsnamnet, då kommer du till all information om tävlingen och kan klicka på Resultatlista längst upp till höger.

Den korta vägen till resultaten är via den här länken: Resultat

/Tävlingsledarna Lillemor och Jörgen

Skribent: Lillemor Blomqvist
E-post: Adressen Gömd

 

Hitta oss på Facebook:

 

 

 

Våra sponsorer är:

Ofm-kraft

Holje-plåt

Postadress:
OK Vilse 87 - Orientering
c/o Kerstin Tjernlund, Hemsjövägen 13
29374 Kyrkhult

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info