Nyheter

Framgångarna fortsätter!

• 23 apr 2023

image: Framgångarna fortsätter!

Filip Paulin kom femma på SSM i Eksjö i går (se bild) och det blev fem segrar på Hästveda OK:s tävling i dag genom Lin Ingvarsson D10, Eddie Karlsson H18, Elsa Svensson D80, Kerstin Henmyr D85 och Kati Németh Lätt 5 km.

Naturpass Blåsegyl finns ute nu!

• 17 apr 2023

image: Naturpass Blåsegyl finns ute nu!

Nu är vårens andra Naturpass släppt! Kontrollerna finns i området mellan vägen Jämshög-Halenbadet och Rosenhillsvägen/riksväg 15.

Tre Vilse-segrar på Göingefejden!

• 16 apr 2023

image: Tre Vilse-segrar på Göingefejden!

Idag var det dags för Göingefejden och även här blev det några glada segrare från OK Vilse 87. Lin Ingvarsson D10 (se bilden) vann med 3,5 minuter före tvåan! Ännu större segermarginal hade Elsa Svensson i D80, men i D70 var det lite jämnare - Margaretha Svensson vann igen, fast nu hade hon Gunnel Månsson på andraplats, knappt två minuter efter.

Framgångsrika vilsare på Vildmarksfejden!

• 15 apr 2023

image: Framgångsrika vilsare på Vildmarksfejden!

På dagens tävling, Vildmarksfejden, blev det hela fem segrar! Bildens Elsa Svensson och Kerstin Henmyr vann D80 respektive D85. Margaretha Svensson segrade i D70, Patrik Gunnarsson i H45 och Kati Németh var bäst i Lätt 5 km.

Två Vilse-vinnare i Växjös tävling!

• 10 apr 2023

image: Två Vilse-vinnare i Växjös tävling!

I dagens tävling blev det två klassegrare från Vilse. Elsa Svensson tog en överlägsen seger i D80-klassen och Margaretha Svensson vann D70 med lite knappare marginal. Grattis!

Dubbelseger i H14 på Härlövs tävling!

• 8 apr 2023

image: Dubbelseger i H14 på Härlövs tävling!

Det var hela 28 startande vilsare i dagens tävling som arrangerades av Härlövs IF i ett strålande vårväder. Många gjorde bra lopp i den tuffa och kuperade terrängen och bäst gick det i den tuffa H14-klassen där Filip Paulin segrade före Troj Gunnarsson - Grattis!

Vill du vara med på vår OL-skola 12-13 april?