Orientering på Bornholm 27-29/10.

En seger och flera pallplaceringar i Blekinge-cupen!

• 25 sep 2023

image: En seger och flera pallplaceringar i Blekinge-cupen!

Årets upplaga av Blekinge-cupen är nu avgjord och OK Vilse 87 fick en totalsegrare! Hilma Paulin vann D16 på 122 poäng före tvåan Märta Svennerud KSOK som hade 80 poäng. Grattis Hilma!

H14 var enda klassen där vi hade två vilsare på pallen - Troj Gunnarsson var tvåa, endast två poäng efter segraren Theo Porshult Orion, och Filip Paulin kom på tredje plats 13 poäng efter Troj.

Fyra distriktsmästare även på DM Lång!

• 24 sep 2023

image: Fyra distriktsmästare även på DM Lång!

Idag avgjordes DM Lång i Bräkne-Hoby och återigen blev det fyra distriktsmästare från OK Vilse 87: Hilma Paulin D16, Troj Gunnarsson H14, Patrik Gunnarsson H45 och Elsa Svensson D80. Grattis till er!

Fyra Vilsare blev distriktsmästare på DM natt!

• 23 sep 2023

image: Fyra Vilsare blev distriktsmästare på DM natt!

Det blev ett medaljregn för Vilses del på årets DM natt som avgjordes i går kväll vid Sternöskolan.

• 18 sep 2023

image: Soliga septemberarrangemang slutförda!

Så är både årets upplaga av Vilselöpet och Ungdomsseriefinalen avklarade! Tack till alla deltagare som kom och tävlade i det fina septembervädret och framför allt ett stort tack till alla funktionärer som ställde upp och möjliggjorde två bra arrangemang!

Vilse vann U-serien!

• 17 sep 2023

image: Vilse vann U-serien!

För andra året i rad vann OK Vilse 87 Ungdomsserien i Västra Blekinge! Våra ungdomar samlade totalt  2242 poäng, OK Skogsfalken 2042 poäng och Stigmännen-Karlshamns OK 1247 poäng.

På dagens Ungdomsseriefinal blev vi tredje bästa Blekingeklubb, efter Karlskrona SOK och OK Orion!

Grattis till H16 lagets guld i DM stafett!