Nyheter

Dubbelseger för Elsa på Havs-OL!

 • 30 jun 2024

image: Dubbelseger för Elsa på Havs-OL!

Elsa Svensson slog till med dubbelseger i D80-klassen i Havs-OL-tävlingarna vid Väggabadet, båda dagarna med tuffa konkurrenten Birgitta Olsson från Ronneby på andra plats!

Eddie Karlsson 8:a på SM sprint!

 • 29 jun 2024

image: Eddie Karlsson 8:a på SM sprint!

Efter ett fint kval i går, där Eddie vann sitt heat, så gjorde han återigen ett mycket bra lopp och slutade åtta i dagens final, 1.27 efter segraren Emll Åberg från OK Linné.

KM-veckan avslutades med sprint hos Marko!

 • 21 jun 2024

image: KM-veckan avslutades med sprint hos Marko!

Det har varit en fullspäckad vecka med KM Lång 13 juni, KM Terräng 17 juni och KM Sprint 20 juni. Många vilsare har deltagit i härlig gemenskap - som tävlande, funktionärer eller publik. Tack till alla som har gjort arrangemangen möjliga!

Hemlängtansträning 24/6

 • 19 jun 2024

image: Hemlängtansträning 24/6

Ordinarie ungdomsträningar har sommaruppehåll och börjar igen den 12 augusti. Men det är säkert många som är träningssugna nu under sommarlovet och kanske vill träna tillsammans så man klarar sin uppgift på flitbingo. Så vi kör en hemlängtansträning på Blekinge/Skåneleden.

Anmäl dig till KM Sprint!

 • 16 jun 2024

image: Anmäl dig till KM Sprint!

Du missar väl inte att anmäla dig till KM Sprint 20 juni - sista anmälningsdag i dag söndag! Tävlingen är hemma hos Marko på Fusebodavägen 28 i Jämshög. 

KM Terräng med Vilse-kväll 17 juni!

 • 14 jun 2024

image: KM Terräng med Vilse-kväll 17 juni!

Om några dagar är det dags för årets klubbmästerskap (KM) i terräng! På måndag, 17 juni, träffas vi i Komperskulla som vanligt och även i år blir det en ”Vilse-kväll” efter loppet. Då blir det tipsrunda för alla och lite olika spel/lekar. Det bjuds på korv med tillbehör (grillad eller kokt, beroende på ev eldningsförbud). För de som ska springa KM är det samling 17:50.

Sista anmälningsdag till KM är söndag 16 juni.
Vill du bara vara med på Vilse-kvällen, behöver du inte anmäla dig.

Du löser väl sommarkorsordet?

 • 12 jun 2024

image: Du löser väl sommarkorsordet?

Nu finns sommarkorsordet från DÅS nr 2 publicerat här på hemsidan. Det har redan lämnats in tre lösningar, men du behöver inte stressa - sista inlämningsdag är inte förrän 31 augusti!

KM lång 13 juni

 • 5 jun 2024

image: KM lång 13 juni

Tävlingen är vid Stora Oresjöns badplats.

Flera medaljer på DM Sprint!

 • 4 jun 2024

image: Flera medaljer på DM Sprint!

I söndags avgjordes både DM Sprint och DM Sprintstafett i Svängsta och det blev många lyckade resultat för Vilses del, bl a guld både i H16 individuellt (Troj Gunnarsson) och H16 stafett (Troj Gunnarsson & Filip Paulin)! Individuellt blev det ytterligare en guldmedalj genom Kati Németh i D60.

Dags att lämna in din reseräkning!

 • 4 jun 2024

image: Dags att lämna in din reseräkning!

Senast den 15 juni vill Jessica ha in din reseräkning för vårens tävlingar och aktiviteter! Reseräkningar som kommer in för sent, behandlas inte förrän till hösten.

Vad kan du få reseersättning för? Kolla i reglerna som du hittar i Vilse-häftet eller här. Notera bland annat att du inte får ersättning för resor till nattcup och vintercup och inte heller för tävlingar utanför region 1.

Naturpassavslutning i Holje Park

 • 3 jun 2024

image: Naturpassavslutning i Holje Park

Ett 70-tal "naturpassare" kom till avslutningen i Holje Park för att gå tipsrunda, fika och förhoppningsvis vinna priser.